Rólunk

Egyesületünk 2009-ben alakult. Jelenleg Kecskeméten és Kecelen is tevékenykedik szorgos táncosokból álló csapatunk. Az egyesület elnöke és egyben trénere Orcsik Attila társastánc pedagógus.

Évente több alkalommal indul kezdő társastánc tanfolyam a fiatalabb, valamint a felnőtt korosztálynak. A tanfolyam elvégzése után lehetőséget biztosítunk a Magyar TáncSport Szakszövetség által megrendezett versenyeken való részvételre – érem- és pontszerző versenyek- igény szerint. Vannak olyan táncosaink, akik csupán kikapcsolódásra vágynak. Ők „hobbystaként” vannak jelen életünkben élvezve a tánc adta örömöket. Versenyzőink minden erejüket latba vetik annak érdekében, hogy csiszolják tudásukat, tánctechnikájukat, mozgáskultúrájukat és minél többet fejlődhessenek a kívánt eredmények elérése érdekében.

Évente számos alkalommal kapunk felkérést különböző rendezvényeken való bemutatkozásra. Iskolai rendezvényeken, bálokban és egyéb kulturális programokon vállalunk fellépéseket.

Szalagavatós táncok betanítását is vállaljuk, hiszen tudjuk, minden diák életében fontos pillanat maga a sikeres előadás. Ehhez nyújtunk segítséget és kellő színvonalat.

Ne feledkezzünk meg a jegyespárokról sem. Ha szeretnétek a nagy napon különleges nyitótáncot, gyertyafény keringőt vagy esetleg csak az alapokat szeretnétek elsajátítani, keressetek bátran!